TOP Apple TV Plus filmek


A legjobb Apple TV Plus filmek, itt a legjobb Apple TV Plus filmet találod a legjobbak szerint rendezve. Ha szereted az ilyen műfajú filmeket akkor itt biztosan megtalálod azokat amelyeket érdemes megnézni, ha pedig mégsem találnád, használd a keresőt ahol több tízezer Apple TV Plus filmet találsz.

Apple TV Plus filmek

Családi kiruccanás 2023
7.29 / 10

Dan Morgan sok minden: odaadó férj, szerető apa, ünnepelt autókereskedő. Valamint korábban bérgyilkos volt. És amikor a múltja utoléri, arra kényszerül, hogy gyanútlan családját egy páratlan utazásra vigye.

Tovább

Megfojtott virágok 2023
7.474 / 10

Amikor az 1920-as évek Oklahomájában, az Osage Nation földjén olajat fedeznek fel, az oszázs indiánokat egyenként gyilkolják meg – egészen addig, amíg az FBI közbe nem lép a rejtély megfejtése érdekében.

Tovább

Napóleon 2023
6.438 / 10

A film Bonaparte Napóleon fiatalságának és gyors császárrá válásának személyes története, amelyben megjelenik a feleségével és egyetlen igaz szerelmével, Josephine-nel való, függőséget okozó és gyakran ingatag kapcsolata is.

Tovább

Argylle: A szuperkém 2024
6.141 / 10

Amikor a visszahúzódó író, Elly Conway fiktív kémregényeinek cselekményei egy valós kémszervezet rejtett cselekedeteit kezdik tükrözni, az otthoni csendes esték a múlté válnak. Elly, macskája Alfie és Aiden, egy macskaallergiás kém társaságában száguldozik szerte a világon, hogy egy lépéssel a gyilkosok előtt járjon, miközben a határvonal a kitalált és valódi világa között kezd elmosódni.

Tovább

Minden idők legelképesztőbb sörfuvarja 2022
7.569 / 10

Egy férfi története, aki 1967-ben elhagyja New Yorkot, hogy sört vigyen gyerekkori haverjainak a hadseregben, miközben azok Vietnámban harcolnak.

Tovább

CODA 2021
7.943 / 10

Siket szülők gyermekeként Ruby az egyetlen halló a családjában. Amikor rádöbben, hogy az éneklés az új szenvedélye, kénytelen lesz választani családi kötelezettségei és álmai megvalósítása között.

Tovább

Szerencse 2022
7.787 / 10

Sam Greenfield a legszerencsétlenebb ember a világon! Hirtelen a még sosem látott Szerencseországban találja magát, és össze kell fognia az ottani varázslatos lényekkel, hogy jóra forduljon a szerencséje.

Tovább

Ghosted 2023
6.966 / 10

A két lábbal a földön álló Cole beleszeret a rejtélyes Sadie-be - ám azt a megdöbbentő felfedezést teszi, hogy a lány titkosügynök. Mielőtt a második randevú felől dönthetnének, Cole és Sadie egy nemzetközi kalandba keveredik, hogy megmentsék a világot.

Tovább

Flora és fia 2023
6.948 / 10

Az egyedülálló anya, Flora tanácstalanul áll azelőtt, hogy mihez kezdjen a lázadozó kamaszfiával, Maxszel. Azon erőfeszítései, hogy távol tartsa a bajtól, egy használt akusztikus gitárhoz, egy leharcolt Los Angeles-i zenészhez és ennek a megviselt dublini családnak a harmóniájához vezet.

Tovább

Fancy Dance 2024
7.238 / 10

A testvére eltűnése után Jaxnek és unokahúgának, Rokinak össze kell fognia. Kétségbeesetten próbálják megmenteni a megmaradt családjukat, ezért Jax és Roki a törvénnyel is szembeszegülnek, és célba veszik a Powwow nagygyűlést Oklahoma Cityben.

Tovább

A bársony nyuszi 2023
7.045 / 10

Amikor a hétéves William kedvence lesz az új játék, amit karácsonyra kap, életre szóló barátságot köt, és feltárul előtte egy varázslatos világ.

Tovább

Snoopy bemutatja: Üdv itthon, Franklin 2024
7.643 / 10

Franklin újonnan költözött a városba, és reméli, hogy barátokat szerez, de a Peanuts-bandánál nem válik be szokásos taktikája. Amikor a városban ládaderbi versenyt hirdetnek, biztos benne, hogy a részvétel jó alkalom lesz arra, hogy lenyűgözze új cimboráit, és összeáll az egyetlen másik, addig még senkivel nem társult fiúval: Charlie Brownnal.

Tovább

Selena Gomez: My Mind & Me 2022
8.167 / 10

A rivaldafényben töltött évek során Selena Gomez hihetetlen sikereket ért el. De mikor éppen kiélvezhetné a sikert, egy váratlan fordulat sötét mélységbe rántja. Ez a páratlanul nyers és intim dokumentumfilm a fény felé vezető hatéves útjának krónikája.

Tovább

A Beanie-buborék 2023
6.6 / 10

Ty, a csalódott, játékkereskedéssel foglalkozó ügynök összefog három nővel, és együttműködésüknek köszönhetően Ty plüssállatai a 90-es évek meghatározó játéktrendjévé válnak. Ez a film betekintést ad a világ legnagyobb játékőrületébe, és egyben azt is megmutatja, hogy minek – és kinek – van értéke a világunkban.

Tovább

A Kisfiú, a Vakond, a Róka és a Ló 2022
8.269 / 10

Egy fiút, egy vakondot, egy rókát és egy lovat követhetünk nyomon, akik barátságot kötnek, és együtt utaznak, miközben a fiú otthont keres.

Tovább

Beastie Boys Story 2020
7.511 / 10

Jön egy rövid történet, amit el fognak mondani... Mike Diamond és Adam Horovitz elmesélik együttesük és 40 évnyi barátságuk történetét egy élő dokumentumfilmben, melynek rendezője Spike Jonze, aki egyben barátjuk, munkatársuk és néhai nagyapjuk.

Tovább

Stephen Curry: Alábecsülve 2023
7.638 / 10

Stephen Curry, a kosárlabda történetének egyik legbefolyásosabb, legdinamikusabb és legváratlanabb játékosának figyelemre méltó felnövés története, és hogy hogyan lett „méreten aluli” főiskolai játékosból négyszeres NBA bajnok.

Tovább

Palmer 2021
8.141 / 10

Tizenkét börtönben töltött év után az egykori gimnáziumi futballsztár, Eddie Palmer hazatér, hogy helyrehozza az életét - közben nem mindennapi barátságot köt Sammel, a problémás családból származó, különc fiúval. Azonban Eddie múltja veszélybe sodorja új életét és családját.

Tovább

Felnőttem, csacsacsa 2022
7.154 / 10

Egy fiatalember, aki Bar Mitzvah partik házigazdájaként dolgozik, barátságot köt egy egyedülálló anyával és lányával.

Tovább

Felkeverve 2020
6.116 / 10

A házasságával kapcsolatos hirtelen kétségekkel szembesülve egy fiatal New York-i anyuka felveszi a kapcsolatot rég nem látott bohém apjával, akivel egy felejthetetlen napot töltenek együtt New Yorkban.

Tovább