TOP Apple TV Plus filmek


A legjobb Apple TV Plus filmek, itt a legjobb Apple TV Plus filmet találod a legjobbak szerint rendezve. Ha szereted az ilyen műfajú filmeket akkor itt biztosan megtalálod azokat amelyeket érdemes megnézni, ha pedig mégsem találnád, használd a keresőt ahol több tízezer Apple TV Plus filmet találsz.

Apple TV Plus filmek

Napóleon 2023
6.483 / 10

A film Bonaparte Napóleon fiatalságának és gyors császárrá válásának személyes története, amelyben megjelenik a feleségével és egyetlen igaz szerelmével, Josephine-nel való, függőséget okozó és gyakran ingatag kapcsolata is.

Tovább

Családi kiruccanás 2023
7.319 / 10

Dan Morgan sok minden: odaadó férj, szerető apa, ünnepelt autókereskedő. Valamint korábban bérgyilkos volt. És amikor a múltja utoléri, arra kényszerül, hogy gyanútlan családját egy páratlan utazásra vigye.

Tovább

Megfojtott virágok 2023
7.498 / 10

Amikor az 1920-as évek Oklahomájában, az Osage Nation földjén olajat fedeznek fel, az oszázs indiánokat egyenként gyilkolják meg – egészen addig, amíg az FBI közbe nem lép a rejtély megfejtése érdekében.

Tovább

Ghosted 2023
6.988 / 10

A két lábbal a földön álló Cole beleszeret a rejtélyes Sadie-be - ám azt a megdöbbentő felfedezést teszi, hogy a lány titkosügynök. Mielőtt a második randevú felől dönthetnének, Cole és Sadie egy nemzetközi kalandba keveredik, hogy megmentsék a világot.

Tovább

Szerencse 2022
7.797 / 10

Sam Greenfield a legszerencsétlenebb ember a világon! Hirtelen a még sosem látott Szerencseországban találja magát, és össze kell fognia az ottani varázslatos lényekkel, hogy jóra forduljon a szerencséje.

Tovább

Snoopy bemutatja: Üdv itthon, Franklin 2024
7.8 / 10

Franklin újonnan költözött a városba, és reméli, hogy barátokat szerez, de a Peanuts-bandánál nem válik be szokásos taktikája. Amikor a városban ládaderbi versenyt hirdetnek, biztos benne, hogy a részvétel jó alkalom lesz arra, hogy lenyűgözze új cimboráit, és összeáll az egyetlen másik, addig még senkivel nem társult fiúval: Charlie Brownnal.

Tovább

CODA 2021
7.945 / 10

Siket szülők gyermekeként Ruby az egyetlen halló a családjában. Amikor rádöbben, hogy az éneklés az új szenvedélye, kénytelen lesz választani családi kötelezettségei és álmai megvalósítása között.

Tovább

A Greyhound csatahajó 2020
7.41 / 10

Ebben a lebilincselő, megtörtént eseményeken alapuló második világháborús történetben Ernest Krause kapitány egy 37 hajóból álló nemzetközi konvoj élén indul veszélyes küldetésre az Atlanti-óceánon, hogy több ezer katonát és nélkülözhetetlen utánpótlást szállítson a szövetséges csapatoknak.

Tovább

Emancipáció 2022
7.857 / 10

Egy férfi lebilincselő igaz története alapján, aki bármit megtenne a családjáért - és a szabadságáért. Amikor Peter, a rabszolga az életét kockáztatva megszökik, hogy visszatérjen családjához, a szeretet és a kitartás veszedelmes útjának vág neki.

Tovább

Palmer 2021
8.132 / 10

Tizenkét börtönben töltött év után az egykori gimnáziumi futballsztár, Eddie Palmer hazatér, hogy helyrehozza az életét - közben nem mindennapi barátságot köt Sammel, a problémás családból származó, különc fiúval. Azonban Eddie múltja veszélybe sodorja új életét és családját.

Tovább

Finch 2021
7.901 / 10

Egy masszív napkitörés következtében az ózonréteg erősen megsérült, a Föld felszíne pedig lakhatatlanná vált. Az emberek többsége a föld alá menekült, s hasonlóképp tett főhősünk, Finch (Tom Hanks) is, aki egyetlen élő társával, az ír terrier kutyussal, Goodyearrel (Seamus) éli túl a mindennapokat az őket körülvevő veszélyes és megtépázott világban.

Tovább

Tetris 2023
7.728 / 10

Egy amerikai és egy orosz videójáték-rajongó valószínűtlen barátságot köt, miközben megpróbálják kijátszani a KGB-t és kicsempészni a világ leghíresebb videójátékát a Szovjetunióból.

Tovább

A Kisfiú, a Vakond, a Róka és a Ló 2022
8.286 / 10

Egy fiút, egy vakondot, egy rókát és egy lovat követhetünk nyomon, akik barátságot kötnek, és együtt utaznak, miközben a fiú otthont keres.

Tovább

A bársony nyuszi 2023
6.9 / 10

Amikor a hétéves William kedvence lesz az új játék, amit karácsonyra kap, életre szóló barátságot köt, és feltárul előtte egy varázslatos világ.

Tovább

Felnőttem, csacsacsa 2022
7.1 / 10

Egy fiatalember, aki Bar Mitzvah partik házigazdájaként dolgozik, barátságot köt egy egyedülálló anyával és lányával.

Tovább

Simlis 2023
7.008 / 10

A film története New York City titkain keresztül bontakozik ki, a Fifth Avenue-i penthouse-aitól Queens árnyékos utcasarkaiig. A gyanús motivációk és a feje tetejére állított elvárások forgatagában semmi sem az, aminek látszik.

Tovább

Cherry: Az elveszett ártatlanság 2021
7.355 / 10

Cherry kimarad a főiskoláról, majd az élet a hadseregbe sodorja, ahol szanitéc lesz Irakban – ezalatt egyetlen támasza igaz szerelme, Emily. A háborúból visszatérve a poszttraumás stressz nyomása alatt élete a drogok és a bűnözés spiráljába kerül, miközben azért küzd, hogy megtalálja helyét a világban.

Tovább

Flora és fia 2023
6.91 / 10

Az egyedülálló anya, Flora tanácstalanul áll azelőtt, hogy mihez kezdjen a lázadozó kamaszfiával, Maxszel. Azon erőfeszítései, hogy távol tartsa a bajtól, egy használt akusztikus gitárhoz, egy leharcolt Los Angeles-i zenészhez és ennek a megviselt dublini családnak a harmóniájához vezet.

Tovább

Farkasok népe 2020
8.208 / 10

A Wolfwalkers az 1600-as évek közepén játszódik, amikor a babona és a mágia uralta az emberi társadalmat, és amikor a farkasokra mint démoni teremtményekre tekintettek, a természet pedig teljesen elvadult volt, amit meg kellett szelídítenie az embereknek. Ebben az időben érkezik Írországba egy 11 éves vadásztanonc kislány, Robyn, hogy apjával együtt elpusztítsák az utolsó farkasokat. Robyn élete azonban megváltozik, miután megment egy helyi lányt, Mebh-t, ezzel megnyílik előtte az ún. wolfwalkerek titokzatos világa és ő maga is azzá válik, amit apja olyannyira el akar pusztítani.

Tovább

A karácsony szellemében 2022
6.998 / 10

Képzeld el Charles Dickens szívmelengető meséjét egy lelketlen emberről, akit négy szellem látogat meg karácsony éjjelén — csak most minden sokkal viccesebb! Meg Will Ferrell, Ryan Reynolds és Octavia Spencer is szerepel benne. Meg tele van nagyszabású musicaldalokkal is. Jó, tudjuk, túl sokat kérünk. Akkor csak a trailert nézd meg, légyszi!

Tovább