A filmhet.hu egy nagyon régi oldal, melynek 2020 végére új tulajdonosa lett, így az oldal témája teljesen megváltozott. A régi oldal fő témája a Magyar filmhét volt és az ezzel járó különböző film díjak, minden évben teljesen megújult az oldal és csak arról az egy hétről szólt. Az oldal készítői valamilyen okból megszüntették az oldalt, mi ezt "kihasználva" megszereztük a domaint, hogy egy ismert domainnal indítsuk el saját weboldalunkat, ahol rengeteg film, sorozat és színész adatlapot találhattok, amelyet nevezhetünk film adatbázisnak, és szeretnénk veletek megosztani filmekkel kapcsolatos véleményeinket, filmes érdekességeket és híreket amit pedig nevezzünk filmes blognak, a blogban lehetőséget adunk regisztrált tagjainknak is, hogy megosszák látogatóinkkal a film kritikájukat vagy bármilyen filmes információjukat, kialakítottunk az oldalon egy film lista szekciót is, ahol bárki összerakhat, egy olyan filmes, sorozatos vagy színész listát amit szívesen megosztana másokkal, a mi saját listáinkat is megtaláljátok természetesen, a listákat úgy alakítottuk, hogy bárki létrehozhatja az ő egyedi listáját a saját sorrendjével, de a látogatók regisztráció nélkül szavazhatnak a listán szereplő elemekre és így akár meg is változtathatják a lista sorrendjét. Az oldalon rengeteg előzetest találhattok a filmeknél, sorozatoknál, megoldottuk, hogy nem csak mi adminok tölthetünk fel előzeteseket a filmekhez, hanem ti magatok is beküldhettek youtube, videa vagy indavideo előzeteseket a filmeinkhez.

Reméljük hamarosan nagyon sokan megszeretitek kis weboldalunkat, és visszatérő látogatóink lesztek. És még jobban reméljük, hogy lassan kialakul majd egy kisebb filmes közösség ahol ti is szerkesztitek, bővítitek az oldal tartalmát.

Mivel biztosan lesznek olyan látogatóink akik a régi Magyar filmhét tartalmát keresik ezért a blog szekcióban létrehoztunk egy ilyen kategóriát amit majd mi magunk is frissítünk, és ha 2021-ben is lesz Magyar filmhét akkor biztosan megfogjátok találni a szükséges információkat itt az oldalon.