Hamarosan a mozikban

Premier filmek amelyek hamarosan megnézhetőek a mozikban, ha szereted a mozi világát akkor kövesd nyomon, hogy milyen filmek jelennek meg hamarosan. Az oldalon szereplő filmek megjelenésének dátumai alapján rendezzük a filmeket és így jön létre ez a lista, sajnos a magyar mozikban eltérés lehetséges így lehet, hogy a lista nem 100%-ig pontos.

Twisters - Végzetes vihar
7.8 / 10

Akció / Thriller / Kaland /

Az ember azt hiszi, hogy legyőzte a természetet. Hatalmas, veszélyes tévedés. A tornádó megszelídíthetetlen, kiismerhetetlen, szörnyű erővel csap le, és nem ismer irgalmat. Kate (Daisy Edgar-Jones) valaha viharvadász volt, de egy hátborzongatóan félresikerült kaland óta nem hajlandó kimozdulni a New York-i irodájából. Aztán egy kollégája rábeszéli, menjen ki mégis a terepre, hogy együtt teszteljenek egy viharkövető rendszert. Így ismerkedik meg Tylerrel (Glen Powell), akit élőben közvetített tornádós kalandjai tettek szupercelebbé. Kapcsolatuk viharosan indul: azonnal megutálják egymást.Egymással versengve indulnak az új tornádók nyomába – és ezúttal több vihar egyesüléséből, szörnyű szupertornádó van kialakulóban. És a két ellenség együtt ragad az évszázad legszörnyűbb viharának mélyén.

Tovább

Anyai ösztön
6.789 / 10

Thriller / Dráma /

Az 1960-as évek elején Alice és Celine, két legjobb barátnő, egyben szomszéd, idillikus, képes magazinba illő életet él precízen nyírt pázsittal, sikeres férjjel és azonos korú fiúgyermekkel. A harmóniának azonban egyszeriben véget vet egy tragikus baleset. Bűntudat, gyanakvás és nyugtalanság kezdi fellazítani a testvéri szintű köteléket a két nő között, míg végül a pszichológiai hadviselés előhívja belőlük anyai ösztönük sötét oldalát.

Tovább

A csapda
0 / 10

Thriller / Horror / Krimi /

Egy apa koncertre viszi a kamaszlányát. A lánynak örök emlék, az apának néhány kellemes óra a gyerekével. Ennyi az egész? Egyáltalán nem. A stadionban ugyanis ott van a Hentes, a régóta keresett, mindig a zsaruk előtt járó, őrült sorozatgyilkos. Az FBI is tud róla. Körülvették az épületet, mindent bekameráztak, és feltett szándékuk, hogy senki sem távozhat alapos ellenőrzés nélkül. A csapda bezárult. A Hentes benne van. Néhány tízezer kamaszlánnyal meg a szüleikkel összezárva.

Tovább

A felbujtók
0 / 10

Krimi / Rejtély / Akció /

Rory és Cobby nem mindennapi páros: egy kétségbeesett apa és egy volt fegyenc, akiket egy rablás sodor egymás mellé. Amikor az akció balul sül el, különös társukkal – Rory terapeutájával – összefogva menekülnek a rendőrség, a maradi bürokraták és egy bosszúszomjas gengszter elől.

Tovább