Keress pénzt filmes - sorozatos cikkek írásával

Ha szereted a filmeket, sorozatokat és alapból sokat olvasol ilyen tartalmakat, kritikákat, érdekes információkat a filmes világból és szeretnél egy hobbit amivel még pénzt is keresel akkor a legjobb helyen jársz!

Mi az amit kérünk?

Olyan cikkeket küldj be az oldalunkra amelyek mások számára érdekes információkat tartalmaz.Írj cikket egy új előzetesről vagy egy új film megjelenéséről esetleg egy sorozatról, színészről, tölts fel meghökkentő képeket színészekről, írd meg a véleményed, kritikád egy új filmről. Ha esetleg rendelkezel filmes Youtube csatornával akkor itt a videódat is népszerűsítheted, írj egy cikket a videódról és illeszd be a cikkbe. Nézd meg az eddigi cikkeinket amiből láthatod az elvárásainkat is: Blog

Mi az amit elvárunk?

  • Tudj helyesen írni, fogalmazni
  • Tudj képet méretezni (a cikk főképének mérete mindig ugyan akkorának kell lennie)
  • Minimum 1000 karakteres legyen egy cikk, de átlagosan 2000 karakter legyen
  • A cikk legyen érdekes és friss

Mi az amit adunk?

  • Első sorban a hobbidat tudod csinálni egy több 10.000 napi látogatóval rendelkező oldalon, és későbbiekben ez referenciának is jó lehet.
  • Az elfogadott cikkekért 1.000 Ft-ot fizetünk (fontos, hogy a nem megfelelő cikkeket nem fogadjuk el és nem is fizetünk érte!)
  • Ajándék mozijegy! Minden 30. elfogadott cikk után megajándékozunk egy mozijeggyel.

Fontos!

Ha csak a pénz miatt fogod csinálni valószínűleg nem fog működni a dolog, a cikkeid nem hozzák majd a kívánt érdeklődést, laposak lesznek és nem fogjuk elfogadni. Ha még sosem írtál egyetlen hozzászólást egy filmhez, sorozathoz sem akkor ezt nem fogod hobbiként csinálni így megint nem lesznek jók a cikkeid. Tényleg akkor vágj bele ha szereted a filmeket, sorozatokat és van is véleményed róluk amit meg is tudsz fogalmazni. Tilos: cikket másolni, ai-t használni a cikkek megírásához, cikkek külföldi oldalról való másolása fordítással.

Hogyan küldheted be a cikket?

Ha már regisztráltál és beléptél akkor kattints ide:

A cikk beküldése nagyon egyszerű, könnyedén tudsz képet feltölteni, Youtube videót beilleszteni, és a form alján betudod jelölni a filmet, sorozatot vagy színészt akiről szól a cikk, így megjelenik az adatlapján a cikk és a cikk alján is megjelenik az adatlap linkje. Fontos, hogy ne csináld azt, hogy megírod a cikket wordben vagy bármilyen szöveg szerkesztőben és onnan másolod ki, mert nem lesz jó a cikk, mindenképp az oldalon a form kitöltésével írd és formázd a cikket.

Ha bárhol elakadnál csak írj nekünk bátran és segítünk!

Hogyan fizetünk?

Minden 10. elfogadott cikk után elutaljuk a 10.000Ft-ot.